Over ons

Als toonaangevend producent van werk- en veiligheidskledij stelt Van Moer NV sinds 1922 de dagdagelijkse veiligheid en het comfort van de drager van onze kledij hoog in het vaandel.

Wij voorzien medewerkers met aangepaste werkkledij en zoeken graag met onze klanten naar de ideale combinatie van corporate identity, comfort en bescherming. Naast onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van custom-made kledij, kunnen bedrijven bij ons ook terecht voor zowel basiskledij als beschermende kledij in één van onze standaardcollecties. Voor o.a. Industry, Foodprocessing, cleanroom, maintenance, healthcare en hospitality bieden wij sectorspecifieke oplossingen aan.

In ons Belgisch hoofdkantoor, gevestigd in Hulshout, ontwikkelen we nieuwe artikelen en zorgen we voor de verkoop en distributie naar onze klanten. Onze vestiging in Nederland (Haarlem) specialiseert zich vooral in ontwikkeling van artikelen specifiek voor healthcare en zorgsector.



Van Moer is een familiaal bedrijf met een huiselijke sfeer. Startende collega’s voelen zich dan ook meteen goed. Je hebtcontact met iedereen en het managementteam kent ook iedere werknemer bij voornaam.
Shari Logistics Assistant