Over ons

Unit-T is een gloednieuwe onderneming met focus op Field Services in België. Wij zijn een super innoverende joint venture die werd opgestart in 2018 door Solutions 30, Europa’s grootste aanbieder van oplossingen voor nieuwe technologieën, en Telenet.

In de groeiende markt van nieuwe digitale technologieën, zoals het internet der dingen (IoT), worden technische diensten hoe langer hoe crucialer. Door de handen in elkaar te slaan en de installatie- en herstellingsactiviteiten in bedrijven en woningen (‘field services’) van de twee belangrijkste spelers in dit domein samen te voegen, zal het nieuwe bedrijf in staat zijn om deze groeikansen zo efficiënt mogelijk te grijpen.

Onze voornaamste focus zijn mensen. We stellen vandaag dagelijks 1200 mensen te werk, in verschillende categorieën interim, IBO, vast in dienst, zelfstandigen en in verschillende domeinen.

Onze technniekers rijden van thuis uit naar hun klanten om daar telefonie, internet, digitale televisie, digitale meters, enz… te installeren of herstellen. De laatste jaren hebben we onze focus verbreed om enerzijds meer spreiding te hebben binnen de markt, maar anderzijds ook om meer toekomstperspectief te kunnen bieden aan onze medewerkers met enkele jaren ervaring op de teller.

Bij Unit-T zijn de volgende 75 vacatures beschikbaar: