Over ons

Als erkend Nederlandstalig centrum voor vorming van zelfstandigen en KMO’s wil SYNTRA Brussel een brug zijn voor iedereen die vooruit wil. SYNTRA Brussel bestaat sinds 2003. In 2016 is SYNTRA Brussel met 20 vaste medewerkers, 215 docenten en een instroom van meer dan 2675 unieke cursisten een opleidingscentrum dat haar plaats in Brussel heeft verworven.

Ondernemerszin staat centraal in onze opleidingen. Een arbeider die droomt van een eigen zaak, een bediende die hogerop wil, een werkzoekende die zich wil herscholen of een bedrijfsleider op zoek naar de juiste bijscholing: wie klaar is om een nieuwe stap te zetten is bij SYNTRA Brussel aan het juiste adres.

Het veelzijdige aanbod zorgt ervoor dat een breed en een steeds meer Brussels publiek de weg naar SYNTRA Brussel vindt. Ervaringsdeskundige docenten garanderen een kwalitatieve en praktijkgerichte opleiding, erkend door de Vlaamse overheid. De opleidingssector staat niet stil en de toekomst brengt altijd nieuwe uitdagingen met zich mee. SYNTRA Brussel wil niet alleen mee evolueren, maar wil de evolutie mee bepalen en sturen.

Bij SYNTRA Brussel zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden