Waarom onze organisatie

Geen ervaring? Een interne opleiding staat voor je klaar, onze coach en collega's helpen je graag!
Werken dicht bij huis? Jouw prospecten bevinden zich steeds in eigen regio.
Naast goede verkoopcijfers houden wij ook van plezier! Teamactiviteiten ontgaan ons zeker niet :)

Wij bieden

Vergoeding telefoonkosten
Bedrijfsauto
Telewerken mogelijk

Over ons

Swap Solutions is een exclusieve Expert partner van Telenet Business. Verspreid over Vlaanderen doen wij aan actieve prospectie bij diverse soorten ondernemingen. Wij streven naar uiterste klanttevredenheid, hiervoor gaan we grondig de behoeften van de klant analyseren, een voorstel op maat uitwerken en van A tot Z ervoor zorgen dat de gewenste diensten geactiveerd worden.

  • Telecom, fast moving business met ontzettend veel mogelijkheden
  • Elke onderneming in Vlaanderen verzekeren van de beste totaaloplossing
  • Dienst na verkoop als sterke troef, zodat klanten bij problemen zich kunnen blijven
    focussen op hun eigen corebusiness

Een jong en dynamisch bedrijf waar collega's voor elkaar klaar staan en waar er gelachen kan worden! Haalbare objectieven die je gemotiveerd aan het werk houden met daaraan leuke gekoppelde incentives. Een veelzijdige job met veel variatie en vrijheid, anderzijds ook veel verantwoordelijkheid. Last but not least, ben je op zoek naar een werkgever waar je later ook interne doorgroeimogelijkheden hebt? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

 Onze waarden

Gelijkwaardigheid
Eén ieder is een belangrijke schakel in ons team. Iedereen krijgt bij ons dan ook evenveel ondersteuning aangeboden, of je nu al goed op weg bent bij ons of recent in dienst.
Humor
Ook al zitten wij in een harde direct sales wereld, wij hebben graag mensen met "een hoekje af", want wij houden van lachen. Dat is niet alleen leuker voor ons, maar ook voor onze klanten natuurlijk!
Klantgericht
Onze salesmanager staat steeds voor je klaar wanneer je bij klanten bent, ook een vast contactpersoon bij Telenet Business helpt je vooruit om tevreden klanten te bekomen én te behouden!
Flexibel
Flexibel naar agenda invulling en telewerken toe. Uiteraard gaat dit gepaard met het behalen van vooropgestelde objectieven, dus vergeet hierin zeker niet je eigen verantwoordelijkheid.
Samen
Elkaar vooruit helpen met prospecteren, maar ook met een deal te kunnen closen! Dit aan de hand van "ronde tafel momenten" met alle collega's samen.

Bij Swap Solutions zijn de volgende 15 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Bezorg ons een onderbouwde motivatiebrief + CV waarom JIJ ben ons aan de slag wil! Wij zijn nieuwsgierig naar de privépersoon achter de sollicitant, vertel ons dus zeker wat leuke dingen over jezelf!
Telefonische screening
Wij laten geschikte kandidaten niet graag wachten, max. binnen de 3 werkdagen contacteren we jou. Nog snel even onze agenda's op elkaar afstemmen & wij ontmoeten elkaar!
Eerste interview
Als we samen in zee willen gaan, valt de beslissing heel snel! In sommige situaties is er op vraag van ons of bedenktijd van jou een tweede gesprek.
Opstart
Wij wensen jou graag ASAP klaar te stomen voor deze boeiende saleswereld! Wanneer jij kan opstarten, staat onze coach al klaar met de eerste opleiding!