Waarom onze organisatie

Geen ervaring? Onze andere collega's van back office nemen je graag onder hun vleugels!
Geïnteresseerd in sales, maar liever geen direct klantencontact? Deze job is iets voor jou!
Naast goede verkoopcijfers houden wij ook van plezier! Teamactiviteiten ontgaan ons zeker niet.

Wij bieden

Vergoeding telefoonkosten
Salarisschaal conform Barema
Werken vanuit huis mogelijk

Over ons

Swap Solutions is een exclusieve Expert partner van Telenet Business. Verspreid over Vlaanderen doen wij aan actieve prospectie bij diverse soorten ondernemingen. Wij streven naar uiterste klanttevredenheid, hiervoor gaan we grondig de behoeften van de klant analyseren, een voorstel op maat uitwerken en van A tot Z ervoor zorgen dat de gewenste diensten geactiveerd worden.

  • Telecom, fast moving business met ontzettend veel mogelijkheden
  • Elke onderneming in Vlaanderen verzekeren van de beste totaaloplossing
  • Dienst na verkoop als sterke troef, zodat klanten bij problemen zich kunnen blijven
    focussen op hun eigen corebusiness

Een jong en dynamisch bedrijf waar collega's voor elkaar klaar staan en waar er gelachen kan worden! Last but not least, ben je op zoek naar een werkgever waar je later ook interne doorgroeimogelijkheden hebt? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.Onze waarden

Humor
Ook al zitten wij in een harde direct sales wereld, wij hebben graag mensen met "een hoekje af", want wij houden van lachen. Dat is niet alleen leuker voor ons, maar ook voor onze klanten natuurlijk!
Klantgericht
Uiteraard willen wij onze klanten de service bieden die zij verwachten. Wij laten orders/issues niet los, tot onze klanten geheel tevreden zijn!
Samen
Elkaar vooruit helpen en ondersteunen waar nodig, deze omschrijving kunnen wij met trots plaatsen bij ons team.
Resultaatgericht
Een duidelijke agendaplanning en briefing met verwachtingen, zodat we op een onderbouwde manier samen onze resultaten kunnen behalen.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Bezorg ons een onderbouwde motivatiebrief + CV waarom JIJ ben ons aan de slag wil! Wij zijn nieuwsgierig naar de privépersoon achter de sollicitant, vertel ons dus zeker wat leuke dingen over jezelf!
Telefonische screening
Wij laten geschikte kandidaten niet graag wachten, max. binnen de 3 werkdagen contacteren we jou. Nog snel even onze agenda's op elkaar afstemmen & wij ontmoeten elkaar!
Eerste interview
Als we samen in zee willen gaan, valt de beslissing heel snel! In sommige situaties is er op vraag van ons of bedenktijd van jou een tweede gesprek.
Opstart
Wij wensen jou graag ASAP klaar te stomen voor deze boeiende saleswereld! Wanneer jij kan opstarten, staat onze coach al klaar met de eerste opleiding!