Over ons

Summa is een fabrikant van innovatieve snij-apparatuur die bedrijven en mensen helpt hun toepassingen volgens de hoogste normen af te werken. Bedrijven van over de hele wereld gebruiken onze snij-oplossingen voor producten in de grafische, signage-, display-, kleding- en verpakkingsindustrie. Bovendien, dankzij Summa's uitgebreide netwerk van gewaardeerde resellers kunnen we wereldwijd professioneel productadvies en service bieden.

Kiezen voor Summa is de grootste erkenning van vertrouwen die we kunnen krijgen. Summa gelooft dat vertrouwen persoonlijk is opgebouwd en het bedrijf vertaalt dit in een vertrouwde naam, een gastvrije stem en een vriendelijk gezicht. Onze mensen zijn de lijm tussen onze gebruikers, partners en Summa zelf, allemaal geleid door de trends in de markt. Zo werken onze professionele mensen samen tot het aanbieden van vele en veelzijdige snijoplossingen.

De verschillende afdelingen op het bedrijf -HR, IT, aankoop, boekhouding, engineering, productie, marketing en sales- staan dagelijks met elkaar in contact. Een goede communicatie is essentieel voor het bedrijf. Een werknemer is bij Summa geen nummer. Summa tracht dit te stimuleren met diverse groepsactiviteiten doorheen het jaar. Hierdoor kent iedereen elkaar en dat stimuleert het werken in team.

Bij Summa zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: