Waarom onze organisatie

Wij bieden ontwikkelings en doorgroei mogelijkheden, middels bbl/interne trajecten/cursussen
Beste werkgevers keurmerk ontvangen voor 2022!
Prisma bied zorg voor alle doelgroepen. Jij, als professional, kan dus brede ervaring opdoen

Wij bieden

Salarisschaal conform cao gehandicaptenzorg
je bouwt pensioen op
Vakantiegeld

Onze recruiter

Over ons

Prisma is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We zijn een gastvrije en moderne organisatie. Hebben hart voor onze cliënten, medewerkers, vrijwilligers en onze omgeving. En bieden zorg die verder reikt dan het invullen van de dagelijkse levensbehoeften. Wij helpen hen bij het verwerven van een eigen plek in onze Brabantse samenleving. En dragen bij aan een waardevol leven, waarover de cliënt zelf regie voert. We ondersteunen cliënten in alle levensfasen. Hun persoonlijke behoeften, individuele mogelijkheden en talenten zijn daarbij ons uitgangspunt. We voelen ons betrokken bij het levensgeluk van onze cliënten en hebben aandacht voor hun kwetsbaarheid.
Benieuwd? Voel je welkom bij Prisma!


Onze waarden

Aangaan
Wij zijn betrokken bij onze collega’s en de cliënten. Daarom gaan we elke situatie aan, hoe moeilijk die ook is.
Erbij horen
Iedereen hoort erbij. Cliënten krijgen bij ons het gevoel dat ze ertoe doen, maar ook als werknemer word je gehoord. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom.
Verantwoord
Voor ons draait het om de juiste balans tussen mogelijkheden en verantwoordelijkheden. We bouwen op onze kennis en ervaring en houden tegelijkertijd rekening met regels en richtlijnen.
Eigentijds wijs
Intensief contact met cliënten en de omgeving leidt tot moderne oplossingen op maat. We durven gebaande paden te verlaten en blijven altijd zelf nadenken.
https://www.wijzijnprisma.info/onze-verhalen/
Medewerkers van Prisma verschillende functies

Bij STICHTING PRISMA is de volgende vacature beschikbaar: