Waarom onze organisatie

Meer dan 3.000 Sodexo collega’s die je met open armen verwelkomen
Een begeleidingstraject om je verwelkoming & integratie te vergemakkelijken bij Sodexo
Een organisatie met ruimte voor initiatief en creativiteit.

Wij bieden

Een aangename werkomgeving met flexibele werkuren en mogelijkheid tot home office

Over ons

Sodexo werd in 1966 in Frankrijk opgericht door Pierre Bellon en is nu de wereldleider op het vlak van 'Quality of Life Services'. De groep is aanwezig in 80 landen en stelt 425.000 medewerkers tewerk die gedreven worden door dezelfde passie voor een uitmuntende service. We zijn ervan overtuigd dat de levenskwaliteit cruciaal is voor de prestaties in de ondernemingen en de organisaties waarvan we een strategische partner zijn omdat dit het welzijn en de motivatie van de individuen op het werk bevordert.

We waken over die levenskwaliteit door meerwaardediensten aan te bieden in ondernemingen, scholen, universiteitscampussen, ziekenhuizen, gevangenissen en zelfs in zogenaamde 'levensbasissen' aan de andere kant van de wereld...

We zorgen voor een unieke reeks diensten waarvan we het management en de uitvoering verzekeren, nl. On-site Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services. Ze dragen bij tot de dagelijkse verbetering van de levenskwaliteit voor iedereen.

Onze waarden

Familiebedrijf
Wij verbeteren de levenskwaliteit van onze klanten en teams en dragen bij tot de economische, sociale en ecologische ontwikkeling van de gemeenschappen, regio's en landen waarin wij actief zijn.
Gezondheid / Vitaliteit
Bijdragen aan het geluk, de gezondheid en de motivatie van ieder van ons, en dat in elke fase van het leven
Duurzaamheid
Onze ambitie - Een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en de planeet dankzij onze inzet in duurzame initiatieven.
Klantgericht
Hoewel we meer dan 100 beroepen uitoefenen, delen we dezelfde passie om anderen te helpen en ieders (ook onze!) levenskwaliteit te verbeteren.