Over ons

Om de beste te zijn hebben we de beste mensen nodig. 

Smurfit Kappa is één van de meest dynamische, door innovatie aangedreven en succesvolle bedrijven ter wereld. Om dat succes voort te zetten zijn we continu op zoek naar de beste en slimste afgestudeerden en ervaren professionals.

De toekomst van ons bedrijf wordt gevormd door de mensen die we aannemen. Daarom geloven we dat de grote vraag niet is waar wij jou mee naartoe nemen, maar waar jij ons mee naartoe neemt.

Smurfit Kappa biedt tal van mogelijkheden en we hebben een groot aantal bewezen middelen beschikbaar om al onze medewerkers te helpen en in staat te stellen hun vaardigheden verder te ontwikkelen en hun potentieel maximaal te benutten. In ruil daarvoor worden ze rijkelijk beloond en hebben ze uitdagende en stimulerende carrières.

Kijk voor de meest recente vacatures op ons vacature-overzicht.

Smurfit Kappa Turnhout maakt deel uit van de Smurfit Kappa Group, een internationaal concern met meer dan 370 vestigingen in 34 landen en meer dan 45.000 medewerkers.

Onze firma in Turnhout, met een team van 340 medewerkers, behoort tot de top in België en ontwikkelt en produceert een uitgebreid gamma van maatwerk transportverpakkingen in golfkarton, van eenvoudige bedrukkingen tot 6-kleurendruk.

Voor meer details, surf naar onze website www.smurfitkappa.be.

Smurfit Kappa Turnhout
Bremheidelaan 1 - Industriezone 4, 2300 Turnhout
+32 1440 5700

Bij Smurfit Kappa Turnhout zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: