Over ons

Sleepwise bestaat sinds 2002 en heeft maar één doel voor ogen: 1ste klas slaapadvies geven voor de beste nachtrust ooit, zodat onze klanten fit en uitgerust wakker worden en beschikken over ongekend veel levensenergie. 

 

En we beseffen maar al te goed dat de invulling hiervan voor iedereen anders is.

Daarom nemen we bij Sleepwise graag de tijd om naar het verhaal van onze klanten te luisteren. Wat is belangrijk in hun specifieke situatie en wat niet?

Hebben ze last van hun onderrug of juist van hun schouder? Liggen ze liever stevig of eerder zacht? Satijnen lakens of liever Egyptisch katoen? Strak design, middle of the road of the best of the best? Of misschien wel een combinatie van dit allemaal?

Zeg het maar, en wij stellen de ideale bedcombinatie samen met alles erop en eraan, speciaal voor onze klanten.

Maar dit is niet voor iedereen...

 

Enkel op afspraak

Wij werken namelijk enkel op afspraak en doen dit met een heel specifieke reden. Uit ervaring weten we dat niet iedereen zit te wachten op dat wat wij aanbieden.

Sommige mensen geven de voorkeur aan grote meubelzaken, het internet of discount winkelketens, waar je eerder een prijs koopt dan goed advies. Er worden niet te veel vragen gesteld en de focus ligt vooral op de transactie.

 

Wij zien dit een beetje anders....

Wij willen de persoon achter de klant leren kennen. Zodat we weten wat er speelt om het beste advies te geven.

Tijdens ons leven brengen we veel tijd door in bed, waarbij de kwaliteit van onze slaap zeer bepalend is voor hoe we ons voelen. Maar bijvoorbeeld ook hoe oud we worden. Het bed speelt hierbij een essentiële rol, maar we kijken ook naar het belangrijke totaalplaatje.

Wist je dat als je chronisch te weinig slaapt of als je slaapkwaliteit te wensen overlaat, de kans op een hartaanval met 48% stijgt? En dat ook de kans op een beroerte 4x groter is?

Als je goed slaapt, dan ben je alerter, heb je een beter libido en een sterker immuunsysteem. Het voorkomt zelfs blessures en je hebt een 5x kleinere kans om verkouden te worden.
Daarom helpen we graag mensen die bereid zijn om hierin te investeren. Die hiervoor tijd willen vrijmaken. We zijn goed, maar niet goedkoop.

 

En dat is prima, want klanten betalen graag voor resultaat.

 

Gegarandeerd resultaat

Ons doel is, dat onze klant ernaar uitkijkt om ons een bezoek te brengen.

Wij hebben door de jaren heen een unieke methode ontwikkeld die zorgt voor resultaat. Om consistente resultaten te behalen is er namelijk een specifiek stappenplan nodig.

In vijf stappen begeleiden we de klant naar het ideale bed of matras en de bijbehorende hoofdkussens, bedtextiel en dekbed. Een afspraak duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

We kijken naar de slaapgewoontes, slaappositie en eventuele fysieke klachten.

Maar ook naar de wensen qua design: hoe moet het bed eruit zien, welke kleuren passen het beste in de slaapkamer, hoe groot mag het bed zijn?

Het gaat er niet om wat het beste bed of matras is, maar om wat voor de klant het beste bed of matras is. Dus in de specifieke situatie van de klant.

 

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we op zoek naar versterking van ons verkoopteam. Wij hebben momenteel twee vacatures, namelijk de functie van Hospitality medewerker en de functie van Verkoopmedewerker hoogwaardig slaapcomfort. Twee functies die elkaar aanvullen en versterken om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen voor onze klanten. En twee functies die vragen om commerciële feeling en sales skills.

 

Wat verstaan wij onder verkopen?

Een goede verkoper is als een tennisspeler die een paar uur per week zijn backhand traint om zijn tennisspel drastisch te verbeteren. Verkopen is een vak, een skill, waarbij je de drive hebt om steeds beter te worden. Klanten worden graag geholpen door competente verkopers, die ze begeleiden om een weloverwogen beslissing te nemen. Dit op een aangename resultaat gedreven manier.

 

De link naar YouTube op deze pagina verwijst naar een video van Joe Polish – is selling evil? waarin hij uitlegt waarom verkopen zo’n belangrijke skill is, en dat verkopen een essentieel onderdeel is van ons dagelijks leven. Dit is ook hoe wij tegen verkopen en sales aankijken. Na het kijken van deze video, zal je waarschijnlijk nooit meer op dezelfde manier denken over verkopen en sales.

 

Ben jij na het lezen van onze visie op goed en gezond slapen getriggerd? En herken jij jezelf in één van onze openstaande functies? Reageer dan snel, zodat we elkaar op zeer korte termijn kunnen ontmoeten. We can’t wait to meet you!

Bij Sleepwise zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: