Over ons

Slagerij-traiteur Frankel in Eeklo staat sinds 1999 synoniem voor "lekker en vers, elke dag opnieuw". In 2014 werden zowel de winkel als het atelier compleet verbouwd om het toenemend aantal klanten een nog betere service te kunnen bieden én om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen, zowel nu als in de toekomst.     

In het hypermodern atelier hanteren we strenge kwaliteitsnormen, vanaf de ontvangst van de verse producten tot de verwerking in de speciaal ingerichte productieruimtes en koelcellen.
Dezelfde dag komen onze producten in de ruime overzichtelijke koeltoog van de winkel terecht, gegarandeerd topkwaliteit en verser kan niet. Onze winkelmedewerkers adviseren onze klanten bovendien graag en bedienen altijd met een glimlach. 

We verwerken onze producten met ongebreidelde passie op ambachtelijke wijze, volgens vaste recepturen en dat merkt u ongetwijfeld aan de smaak.
Huisbereide dagschotels, lekkere salades, sauzen bereid met verse bouillons, fijne charcuterie,… ons uitgebreid kwalitatief, ambachtelijk en "altijd vers" assortiment is gekend in de streek.

Bestellen kan ook online in de webshop of in de Frankel-app.

Bij Slagerij Frankel is de volgende vacature beschikbaar: