Over ons

Vzw Amate is een groep van vijf woonzorgcentra, gelegen in de provincie Antwerpen. Door onze oorsprong uit de zustercongregaties hebben wij een lange zorgtraditie die zich richt op ouderenzorg en personen met dementie.

Iedere zorgcampus van Amate biedt een nieuwe, warme, veilige en comfortabele thuis aan zij die wat meer ondersteuning nodig hebben. Wij bieden kwaliteitsvolle dienstverlening om onze missie ‘wonen, leven, genieten zonder zorgen’ te waarborgen.

Omdat we bij Amate beseffen dat niets belangrijker is dan een warme thuis, willen we die ook elke dag kunnen aanbieden. Genieten is je leven in eigen handen kunnen houden en daar willen we graag aan meehelpen.

De medewerkers van Amate staan met hart en ziel klaar om jou elke dag te ondersteunen en zo een meer dan alleen maar comfortabele woonomgeving en goede zorgen aan te bieden.

Naast de woonzorgcentra maken eveneens de Beata Kinderdagverblijven deel uit van Amate. 

 

https://www.amate.be/  |  https://beatakinderdagverblijven.be/ 

 

Sint - Jozef Lier...

Aangenaam wonen op wandelafstand van het centrum 

Woonzorgcentrum Sint-Jozef is centraal gelegen aan de Sint-Gummaruskerk op wandelafstand van de Vesten, het Zimmerplein en de Grote Markt in Lier. Het is de ideale uitvalsbasis voor een wandeling door de stad, een bezoek aan een museum of een terrasje op een zonnige namiddag.

  • 129 standaard een- en tweepersoonskamers (ook beschikbaar als ruime eenpersoonskamer)
  • 36 assistentiewoningen en 12 luxe assistentiewoningen
  • Nieuwe vleugel met 31 kamers ‘kleinschalig genormaliseerd wonen’ voor personen met een cognitieve beperking
  • 10 kamers voor kortverblijf (minimumverblijf van 1 week)

Bij Sint - Jozef Lier is de volgende vacature beschikbaar: