Over ons

SAINT-GOBAIN is een wereldleider in hoogperformante bouwmaterialen en innovatieve oplossingen. Deze Franse multinational ontwerpt, produceert en verdeelt al meer dan 350 jaar bouwmaterialen (glas, keramiek, plastiek, gips, etc) en doordachte oplossingen, is actief in meer dan 60 landen, behoort wereldwijd tot de top 100 van industriële bedrijven en stelt wereldwijd 180.000 personen tewerk.

SAINT-GOBAIN BUILDING GLASS BENELUX maakt samen met andere bekende merken als Gyproc en Isover deel uit van deze multinational en is één van de meest toonaangevende glasproducenten ter wereld. Saint-Gobain Building Glass omvat een netwerk van 7 bedrijven actief in de verwerking en distributie van beglazingen naar de professionele bouw- en interieurwereld.

De Business Unit Glass World is een nieuwe divisie en gespecialiseerd in het aanbieden van excellent ontworpen innovatieve glassystemen die bijdragen aan het creëren van comfortabele en  duurzame woonruimtes. De business unit is in volle opstart en er zijn ambitieuze groeiambities gedefinieerd, gezien het grote potentieel in de markt en de grondige technische kennis in de groep Saint-Gobain.

Bij Saint-Gobain Building Glass is de volgende vacature beschikbaar: