Over ons

Qualiphar NV is een sterke Belgische familiale onderneming die geneesmiddelen ontwikkelt, produceert en verkoopt aan apotheken, ziekenhuizen en andere kanalen.

Momenteel investeren wij in een compleet nieuwe productielijn voor het vervaardigen van neus- en oorsprays. Deze lijn is opgebouwd uit een volledig geautomatiseerd process en filling part in clean room en uit een secundair verpakkingsdeel. Alle aspecten van techniek komen dus aan bod (mechanica, elektriciteit, automatisatie, …)

Samen met de investeringswerken aan de nieuwe productielijn blijven we ook aandacht besteden aan het onderhoud van gebouwen en utility installaties.

Bovendien werken we intensief aan de ontwikkeling van hoge standaarden binnen ons Technisch Departement: opzetten van preventieve onderhoudsschema’s met wekelijkse planning cycli, doeltreffende troubleshooting, op voorraad nemen van kritische onderdelen, … Kortom, we werken continu aan verbetering, die we nauwgezet wensen te waarborgen alvorens volgende stappen te zetten. De actieve en constructieve inbreng van alle collega’s is hierbij van cruciaal belang! 

 

Bij Qualiphar is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen