Wij bieden

Verloning volgens de sectorale barema's (IF-IC).
Flexibiliteit inzake opname ouderschapsverlof en tijdskrediet
Bedrijfsrestaurant met maaltijden aan een voordelig tarief

Over ons

Het Psychiatrisch Centrum bestaat uit een psychiatrisch ziekenhuis (323 bedden), een dag- en nachtkliniek (46 plaatsen) en een psychiatrisch verzorgingstehuis (voor 120 bewoners).

Samen met enkele andere partners is het centrum actief in het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen via de creatie van mobiele crisis- en behandelteams.

Dagelijks gaan ongeveer 800 gemotiveerde medewerkers geïnspireerd en verbonden op weg met mensen met een psychische kwetsbaarheid.


Onze waarden

Open geest
Een open geest is de sleutel om telkens weer mogelijkheden te zien, kansen te bieden en creatief met mensen op weg te gaan.
Mensgerichtheid
Mensgerichtheid is de sleutel die ons voor ogen houdt dat zorgvragers en zorgverleners in hun unieke menszijn erkend en in hun verdere menswording gerespecteerd mogen worden.
Deskundigheid
Deskundigheid is de sleutel die ons helpt om steeds de meest passende zorg te blijven bieden, gebaseerd op onze ervaring en wetenschappelijk inzicht.
Engagement
Engagement is de sleutel om standvastig te blijven op momenten dat het minder makkelijk loopt waarbij we telkens er opnieuw voor kiezen om er samen werk van te maken.
Begeestering
Begeestering is een sleutel die zich uit onder de vorm van enthousiasme, bevlogenheid, geestdrift, … en die geïnspireerd wordt door de grondstroom van waaruit onze werking is ontstaan.
Wat ik fijn vind aan mijn job is dat we echt tijd kunnen nemen voor de mensen die bij ons zijn opgenomen.
Elise Degroof Verpleegkundige

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste interview
We voorzien een kennismakingsgesprek met de leidinggevende en iemand van HR. Op basis van deze gesprekken nemen we een beslissing om iemand aan te werven.