Over ons

Sinds de oprichting in 1982 staat Protectas Risk Management al meer dan dertig jaar garant voor een doordacht risicobeheer voor bedrijven en particulieren. Binnen deze eerste klantengroep zijn we bovendien gespecialiseerd in verzekeringsadvies voor dokters, tandartsen, kinesisten en andere vrije beroepen in de medische en paramedische sector.

Ook voor de overkoepelende instellingen als ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen bieden we oplossingen op maat. Een andere specialisatie behelst het risicobeheer voor vrije beroepen (advocaten, notarissen enz) waarvoor wij zeer specifieke expertise en diensten ten beschikking stellen.

Wij opereren nationaal en komen vaak ter plaatse bij onze klanten voor advies op maat, omdat een goede risico – analyse een inventarisatie van kantoorinfrastructuur en praktijk behoeft.

Wij beschikken over een doorgedreven verzekeringstechnische know how, en houden ons dus niet bezig met zuiver bancaire activiteiten en/ of andere gelieerde activiteiten zoals bijvoorbeeld immobiliën. Wij profileren ons als specialist, eerder dan generalist.

Rode draad in ons verzekeringsaanbod is dat wij de meest competitieve contractvoorwaarden nastreven, waarbij kwaliteit en een scherpe premie hand in hand gaan. Als onafhankelijk makelaar stellen wij ons in uw plaats bij het opstellen van de polis modaliteiten, en zoeken wij voor u bij verschillende maatschappijen de beste waarborgen.

Wij hebben echter bij geen enkele verzekeraar verplichtingen. Ook bij schaderegeling en claim management trekken we steeds volop uw kaart en zorgen wij ervoor dat u de meest performante bijstand geniet.

Ons kantoor
Ons kantoor is gelegen aan het einde van de E40 Gent – Brussel waar de Zelliksesteenweg een verbinding maakt tussen de welbekende Keizer Karellaan en de al even bekende Gentsesteenweg.

Belangrijks invalswegen die voor vele pendelaars vertrouwd terrein zijn. Onze hoofdzetel beschikt over voldoende parkeergelegenheden. Wij verwelkomen u graag in ons functioneel pand waar we uw financiële en verzekeringsnoden in alle discretie deskundig doornemen.