Over ons

POM West-Vlaanderen (www.pomwvl.be) met hoofdzetel in Brugge is een verzelfstandigd agentschap dat het sociaal-economisch beleid van de Provincie uitvoert. Hierbij brengt ze de juiste partners en kennis samen zodat West-Vlaamse ondernemers kunnen groeien en ondernemen op hoog niveau. POM West-Vlaanderen focust hierbij op de thema’s Innovatie, Ondernemerschap, Arbeidsmarkt en Transport & Logistiek.

Specifiek voor de pijler Transport & Logistiek zet POM West-Vlaanderen onder de noemer ‘Westpoort’ sterk in op de verdere ontwikkeling van de transport- en logistieke sector en de uitbouw van West-Vlaanderen tot performante logistieke draaischijf. Zowel te land, ter zee als in de lucht participeert Westpoort actief in strategische logistieke infrastructuren en innovatieve projecten. Voorbeelden hiervan zijn de initiatieven in het kader van Physical Internet, het project autonoom varen in de Westhoek en de bundeling van goederenstromen. 
Om de vele uitdagende investeringen in het domein Transport & Logistiek te bundelen, beheert Westpoort de investeringsmaatschappij NV River Terminal, een containerterminal in Wielsbeke die zorgt voor een efficiëntere goederenstroom. 

Bij POM West-Vlaanderen zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen