Over ons

ORPEA maakt deel uit van de Belgische sector van woonzorgcentra en serviceresidenties. Haar netwerk, met 61 residenties en 7387 bedden, blijft zich voortdurend ontwikkelen.

Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het vlak van zorgtechnieken en benaderen onze residenten op een kwalitatieve manier: speciale afdelingen voor mensen met geheugen en oriëntatie problemen, ruimtes voor snoezelen, balneotherapie, reminiscentie, finger-food, therapeutische tuinen, een gevarieerd activiteitenprogramma dat georganiseerd wordt door ons multidisciplinair team, etc.

Maar wij bieden voornamelijk een hoogstaande accommodatie.
Onze medewerkers worden regelmatig opgeleid om de laatste technieken onder de knie te krijgen maar eveneens voor het opmaken van een elektronisch zorgdossier. Wij geven ook heel wat aandacht aan ergonomie, ons programma "de rugschool" kan dit bewijzen!
Het zijn onze lokale teams die een verschil maken in het dagelijkse leven van onze bewoners. Maar het is zo fijn te voelen dat onze ondersteuning dat mee mogelijk maakt. Bij Orpea zijn we echt een hechte familie, met een groot samenhorigheidsgevoel.
Orpea Quality Manager Care