Over ons

OLYMPIA : Een 100% Belgisch familiaal bedrijf. 
Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren dankzij lekkere, hoogwaardige en functionele kwaliteitsproducten. 
Dagelijks wordt melk opgehaald in de provincies Vlaams- en Waals-Brabant, Oost-Vlaanderen, Henegouwen en Namen. Olympia haalt bij deze 220 leveraars ongeveer 75 miljoen liter melk op en verwerkt  jaarlijks ongeveer 100 miljoen liter tot een uitgebreid gamma van producten : melk in glazen- en  PE flessen, geevaporeerde melk, verse en langhoudbare room, boter, desserten, basis voor ijsbereidingen. 
De broers Luc en Marc Van Impe, zetten het levenswerk van hun vader verder. De bedrijfsfilosofie is eenvoudig : vanuit een eigen melkophaling zorgen voor een hoogkwalitatieve grondstof, en deze verwerken tot klantgerichte, specifieke en soms unieke eindproducten.
Olympia stelt 188 mensen te werk, velen wonen en leven in het Pajottenland.
Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening  met duurzaamheid en lange termijn visie. Diverse processen zorgen ervoor dat wij minder energie opslorpen en waterbesparend werken.  De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei !

Bij Olympia is de volgende vacature beschikbaar: