Over ons

Over Noteborn

 

Noteborn is een toonaangevende fabrikant van individueel op maat gemaakte garderobekastsystemen en aanverwante producten.

 

We ontwikkelen en produceren hoogwaardige, unieke kasten door passie voor design te combineren met klantgerichtheid, traditioneel vakmanschap en de modernste industriële technologieën. Onze producten variëren van op maat gemaakte opbergsystemen tot inloopkasten en geïntegreerde slaapkameroplossingen.

 

Ons team van meer dan tachtig toegewijde talenten – uiterst bekwaam in productontwikkeling, productie en logistiek, technische ondersteuning, klantenservice en commercialisering - vormt de drijvende kracht achter ons bedrijfssucces.

 

 

Onze geschiedenis

 

Noteborn is in 1983 opgericht door Jan Noteborn in Wittem, in het zuiden van Nederland. In 1995 stapte Norman Noteborn in de voetsporen van zijn vader en breidde - in de opvolgende jaren - het klantenbestand uit naar België, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en zelfs Rusland.

 

In 2007 zijn we verhuisd naar onze nieuwgebouwde vestiging op het Trilandis Europe businesspark in Heerlen, met een nieuwe productiefaciliteit en een uitnodigend customer experience center. Deze verhuizing heeft ons in staat gesteld om onze activiteiten tot ver over de grens van tien miljoen euro te laten groeien, waarvan 85% wordt vertegenwoordigd door export binnen Europa en daarbuiten.

 

In 2016 werd Noteborn overgenomen door Vivonio - the Furniture Group. Vivonio, opgericht in 2012 en gevestigd in München, is een strategische alliantie en een belangrijke speler op de Europese meubelmarkt. Vivonio is groeigericht, verantwoord en uitgebreid ervaren in deze industrie en is financieel sterk gestructureerd via investeringsfondsen, die beheerd worden door Equistone Partners Europe.

 

Twee jaar later, in 2018, heeft Vivonio KA Interiør overgenomen. Deze Deense producent van schuifdeurkasten levert een breed assortiment aan afwerkingen, accessoires en op maat gemaakte interieurdesignoplossingen en is momenteel de grootste private label fabrikant in de Scandinavische landen.

 

In 2021, onder recent geïnstalleerd nieuw leiderschap, zet Noteborn zijn bedrijfsgroei en regionale uitbreiding voort - gebruikmakend van de synergiemogelijkheden met KA Interiør. Zo versterken en verduurzamen we onze positie in de markt van op maat gemaakte meubeloplossingen.

Bij Noteborn zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: