Over ons

Ons doel: een glimlach toveren op ieders gezicht

 

Nintendo is een van de toonaangevende internationale bedrijven binnen de branche van interactieve entertainment en ontwikkelt, produceert en verkoopt software en hardware. Onze games en onze diverse spelsystemen voor in de huiskamer of voor onderweg bepalen de norm op het gebied van gameplezier voor de hele familie.

Het is ons doel om mensen blij te maken. We inspireren onze klanten over de hele wereld met professionaliteit en nieuwe ideeën. We streven ernaar om nog meer mensen te vermaken en verblijden met de personages en werelden uit games die Nintendo heeft gecreëerd.

Onze kernwaardes

Er zijn drie kernwaarden die het DNA van Nintendo vormen en die al onze werknemers hoog in het vaandel hebben staan:

- Originaliteit

Wij vinden het belangrijk om voortdurend bezig te zijn met het definiëren van het begrip entertainment. We willen onze klanten een typische Nintendo-ervaring bieden met originele en verrassende producten.

- Flexibiliteit

De entertainment-branche ondergaat voortdurend veranderingen en Nintendo streeft ernaar om op een innovatieve manier leuke ervaringen te creëren voor iedereen.

- Oprechtheid

We streven ernaar bescheiden te zijn en ons best te doen. Ons doel is om van onze ervaringen te blijven leren, zodat we alsmaar beter worden en ons blijven ontwikkelen.

Bij NINTENDO BENELUX is de volgende vacature beschikbaar: