Over ons

Netropolix is een groeibedrijf en vaste waarde in de Kempen sinds 1999. We houden het serieus waar het moet en informeel waar het kan.

  • Ontspannen werksfeer met toffe collega’s waar véél plaats is voor humor en plezier. We hebben bovendien een heus feestcomité dat verantwoordelijk is voor het organiseren van onze familiedag en enkele andere leuke activiteiten. Dit naast het personeelsfeest en andere team activiteiten die Netropolix voor zijn rekening neemt.
  • 'Never a dull moment' @ Netropolix door een grote variatie in je taken binnen alle rollen.
  • Elk radartje in onze organisatie is even cruciaal. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn taken en collega's kunnen vertrouwen op elkaar.
  • Wij komen graag bij onze klanten en dat vinden de meeste collega's fijn. Het zorgt voor een zéér directe feedback lijn en waardering voor je werk. Belangrijk: we respecteren het ook als je dit aspect minder leuk zou vinden.
  • We hebben aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé en bieden manieren aan om flexibel te kunnen werken. We zijn hier in 2019 mee van start gegaan.
  • We besteden aandacht aan ergonomie en welzijn op het werk. Zo proberen we beweging te stimuleren en hebben we naast een sportieve initiatieven bijvoorbeeld ook een Fiets-plan.

Je werkt in regio Kempen in ons spiksplinternieuw hoofdkantoor (Square One), tegenover Thomas More in Geel.


Door de leuke werksfeer, interne initiatieven en moderne werkomgeving voel je je bij Netropolix al snel thuis. Er wordt geluisterd naar je mening waardoor je je gewaardeerd voelt. Bovendien is er veel variatie en kan je je expertise helemaal uitspelen.
Julie Sannen
Julie Sannen Marketeer