Over ons

NCH Europa bestaat dankzij haar klanten. Onze industriële kennis stelt ons in staat om de behoeften volledig te begrijpen van onze klanten en hen te voorzien van oplossingen.

Net als de rest van de wereld houden we van België vanwege zijn fijne chocolade en middeleeuwse steden, maar onze bewondering voor het land stopt hier niet. Ons team in België is er trots op een sterke werkethiek te hebben, iets waar we voortdurend naar op zoek zijn in nieuwe rekruten. Als dit klinkt zoals u, waarom zou u dan niet overwegen om het NCH-team in België te vervoegen?

Bij NCH Europe werkt u met experts op hun vakgebied, u werkt samen met toonaangevende en opkomende professionals uit de industrie en u ziet de nieuwste innovatietechnologieën ontwikkelen. Er is altijd iets nieuws te leren.


who-we-are

NCH Europe is één van de grootste divisies van de groep NCH Corporation, een multinationale onderneming, gevestigd in de Verenigde Staten. De groep is aanwezig in 25 Europese landen en beschikt over een netwerk van meer dan 2.000 vertegenwoordigers.

Wij zijn gespecialiseerd in industriële oplossingen voor water, energie en onderhoud in publieke instellingen, industrie en infrastructuur in heel Europa.

Wij streven ernaar om de duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken dat wij hebben ingesteld dankzij onze technische know-how.

Bij NCH, geloven we in het belang van de relaties in de verkoop. Dagelijks ontwikkelen we ons verkoopteam om doeltreffende kwaliteitsrelaties met onze klanten te behouden.

Bij NCH BELGIUM Inc zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen