Over ons

Wij zijn pionier en marktleider in hoogkwalitatieve oplossingen voor museumvitrines. Reeds tientallen jaren bieden wij onze klanten wereldwijd een breed gamma aan museumvitrines, gaande van modulaire en op maat gemaakte vitrines tot oplossingen voor de interieurinrichting van uw expositieruimte.

Wij vertalen uw idee naar een structureel en technisch ontwerp. Op basis van uw behoeften, gaat ons team van creatieve en hooggekwalificeerde experts samen met u aan de slag om tot een oplossing te komen die uw collectie optimaal presenteert, preserveert en beschermt.

Glasheldere waarden

Onze waarden zijn erg belangrijk voor ons. Ze staan centraal in alles wat we doen. Terwijl onze producten een helder verschil maken in het dagelijkse leven van onze klanten, doen onze waarden hetzelfde dat voor ons allemaal. Samen stralen we deze waarden uit, elke dag. Benieuwd naar onze waarden? Check onze career page en kom erachter of jij je thuis kunt voelen bij ons!

 



“We werken in een hippe omgeving en toffe sfeer met collega’s die oprecht zorg dragen voor elkaar! Door het internationale karakter, de verschillende business units en de waaier aan verantwoordelijkheden word ik continu geprikkeld tot zelfontwikkeling!"
Annelies Van de Velde
Annelies Van de Velde Group Controlling Manager