Over ons

ONZE ORGANISATIE:
MediLaser B.V. is een innovatief, toonaangevend en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van medische apparatuur in verschillende disciplines.

Al meer dan 6 jaar is MediLaser een betrouwbare leverancier van innovatieve producten en diensten binnen de medische sector en private markt. Wij zijn een leverancier voor totaaloplossingen voornamelijk binnen oogheelkunde, NKO, urologie, gynaecologie en dermatologie/huidtherapie. Naast onze diagnostische apparatuur, lasers en allerhande bijhorende accessoires voor deze specialistische afdelingen, leveren en installeren wij ook volledige oogheelkundige- en NKO-units.

Maar wij doen meer! Met onze eigen gespecialiseerde service afdeling worden technische vragen snel en vakkundig beantwoord, storingen opgelost en apparatuur professioneel geïnstalleerd. Daarnaast voeren onze service techniekers snel en efficiënt herstellingen en onderhoud uit bij tal van ziekenhuizen en poliklinieken.

Omdat wij werken met innovatieve producten en oplossingen en beschikking hebben over een eigen gecertificeerde service afdeling, kunnen wij de beste oplossingen bieden aan onze klanten.

Bij MediLaser BV is de volgende vacature beschikbaar: