Over ons

Medgenix Benelux n.v. is een Belgisch bedrijf dat deel uitmaakt van de Omega Pharma groep, het heeft verschillende activiteiten binnen de farmaceutische en cosmetische sector.
Medgenix Benelux is registratiehouder van ongeveer 20 geneesmiddelen die verdeeld worden door Omega Pharma naar groothandelaars en apothekers in België. De meeste van deze producten worden in onze fabriek te Wevelgem geproduceerd.
Medgenix Benelux stelt 105 personen tewerk in de productie van voornamelijk biociden, farmaceutische en cosmetische producten in vloeibare en half-vaste vormen: siropen, oplossingen voor inwendig gebruik, anti-luizen shampoos, crèmes, zalven, gels, emulsies, poeder mengsels en cosmetische shampoos, lotions, crèmes en vloeibare zepen.De actuele productiecapaciteit van Medgenix Benelux is voor ± 80 % gebaseerd op export (productie voor filialen van Omega Pharma en loonfabricage). ± 20 % van de gefabriceerde producten gaan naar de Belgische markt (Eigen merken en loonfabricage).
De totale oppervlakte bedroeg ± 4,000 m2 bij oprichting in 1986. In 1997 werd een uitbreiding van het magazijn toegevoegd van ± 1,650 m2. De beschikbare gronden waarop kan gebouwd worden hebben een oppervlakte van ± 11,800 m2. De firma bestaat uit één gebouw waarvan de bebouwde oppervlakte 5,650 m2 bedraagt.
Medgenix Benelux beschikt over productietanks met een capaciteit tot 15.000 L, zalfreactoren, een explosiebestendige werkomgeving, afvul- en verpakkingslijnen voor volumes van 10 ml tot 5 L en een aangepast magazijn, dit alles in een GMP gecontroleerde omgeving.

Bij Medgenix zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen