Over ons

Mare Tours is reeds meer dan 30 jaar actief in de reissector en breidde zich door de jaren heen uit tot een keten van 18 reisshops en 4 Travel Designers verdeeld over Vlaanderen. 
 
Mare Tours wil haar netwerk van reisconsultenten verder uitbreiden om als onderneming zo dicht mogelijk bij de klant te staan.  Daarom is Mare Tours op zoek naar ondernemers met een hart voor reizen die graag als Travel Designer of Franchiser willen starten.

--- Getuigenis Uschi, franchiser bij Mare Tours ---
“Mijn passie voor reizen heb ik niet van vreemden geërfd. Als kind ging ik praktisch iedere schoolvakantie en elk verlengd weekend met mijn ouders op reis en het verbaasde niemand in mijn omgeving dat ik een opleiding toerisme volgde en de wens naar een eigen kantoor groeide. Mare Tours gaf me de kans om mijn droom waar te maken. Door te starten als franchiser bij Mare Tours, kwam ik terecht in een professionele omkadering waarbij ik gebruik kon maken van moderne technologieën en reservatiesystemen en tegelijkertijd toch mijn eigen ding kon doen. Bovendien kreeg ik ondersteuning op vlak van marketing en boekhouding wat me veel tijd uitspaart, tijd die ik kan investeren in mijn klanten.
 
--- Getuigenis Hanne, Travel Designer Mare Tours ---
“Ik startte mijn carrière bij Mare Tours in een reiskantoor als reisconsulente. Om onze klanten beter te kunnen bedienen, besloten we op afspraak te werken voor uitgebreid reisadvies op maat. Mijn job ontplooide zich tot Travel Designer waarbij een klant met dezelfde professionaliteit als in een reiskantoor verder geholpen wordt en dit op het tijdstip en locatie naar wens. Een Travel Designer maakt de droom van de klant realiteit. Net zoals een architect te werk gaat, luistert een Travel Designer naar de noden van de klant en ontwerpt als het ware dé droomreis.
 

Bij Mare Tours zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden