Over ons

Onze klant Borgerstein vzw (www.borgerstein.be) biedt professionele dienstverlening aan volwassen personen met een verstandelijke handicap (Gehandicaptenzorg), aan ouderwordende personen (Ouderenzorg), en aan personen met een arbeidshandicap (Maatwerk bedrijf).
De professionele dienstverlening sluit aan bij de individuele behoeften en noden en vertrekt vanuit een fundamentele houding van respect voor de authenticiteit en de eigen waarde van elke persoon. Borgerstein vzw heeft als doelstelling het ontwikkelen, het bevorderen en het behouden voor de hogervermelde personen van welzijn en een volwaardig bestaan in onze maatschappij. Daarom omvat de dienstverlening een ruim pakket van intensieve en/of specifieke ondersteuning op diverse levensdomeinen zoals huisvesting, passende en lonende tewerkstelling, dagactivering en vrijetijdsbesteding.
Maatwerkbedrijf WEBO van Borgerstein is een modern en professioneel maatwerkbedrijf, sterk in verpakking, groenonderhoud, elektromontage en buitenhuiswerk. Vandaag is er een opportuniteit voor een (m/v):