Over ons

Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het segment van traditionele en natuurlijke tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nakd, TREK, BEAR en Urban Fruit.
Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en achttien eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië. Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een veertigtal landen wereldwijd. Lotus Bakeries telt ongeveer 1.500 medewerkers.
Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Naast onze bekendste specialiteiten, Lotus Biscoff en Lotus Biscoff Spread, biedt Lotus Bakeries nog andere lekkere tussendoortjes aan onder de merken Nakd, TREK, BEAR en Urban Fruit, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers.
In 2018 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 556 miljoen EUR. De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels.

Bij Lotus Bakeries zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen