Over ons

Leza is reeds 40 jaar dé referentie bij uitstek op het vlak van verkoop van houtbewerkingsmachines en -gereedschappen. Met ons uitgebreid aanbod aan Europese, meestal Franse topmerken richten wij ons zowel tot professionele bedrijven als tot zelfstandige ondernemers, technische diensten en doe-het-zelvers... Bij Leza vinden de klanten steeds 'de beste merken aan de beste prijzen'.
 
In de ruime showroom bezorgen wij de klanten alle nodige informatie over ons gamma met bijhorende folders en tarieven. We beschikken over een grote keuze aan en voorraad van zagen, boren, messen en frezen. We bieden ook een compleet aanbod schuurmiddelen, papieren, rollen, banden en schijven.
 
Naast de opgestelde machines die meestal in werking zijn (kantenlijmers, combines, stofzuigingen, compressoren) en allerlei gereedschappen voor houtbewerking (onder andere lazers, nagel- en nietpistolen, rolwagens, rolblokken, werkbanken en kachels) hebben wij een 25 meter lang DEWALT-CENTER waarin alle modellen en types van DEWALT-toestellen tentoongesteld zijn.

Bij LEZA Belgium zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden