Over ons

Lecot (www.lecot.be), met administratieve zetel in Kortrijk (Heule), is de grootste familiale en onafhankelijke distributeur in België van ijzerwaren, bevestigingen, bouwbeslag, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. De groep groeide de voorbije jaren uit tot marktleider in de België, met een omzet van 178 miljoen euro in 2018, met een 60tal vestigingen en met 580 medewerkers.
Al 130 jaar brengt de groep een breed en afgelijnd gamma topproducten op de markt voor de professional die actief is in de bouwsector. Meer dan 40.000 artikelen zijn permanent in stock, waardoor een snelle en betrouwbare levering bij de klant gegarandeerd is.
Lecot is erg ambitieus en voorziet voor de komende jaren nog meer expansie door bijkomende vestigingen. Ook het multichannel verhaal speelt een grote rol, zodat de klant op alle mogelijke manieren eenvoudig kan beleverd worden: via een vertegenwoordiger, via winkels of via e-commerce.
Om deze toekomstplannen mee vorm te geven, wenst Lecot de organisatie te versterken met een gedreven Warehouse Supervisor, die zich thuis voelt in een familiale bedrijfscultuur waar daadkracht, ondernemerschap en teamwerk hand in hand gaan en waar continu geïnvesteerd wordt in een professionele en efficiënte organisatie.

Bij Lecot zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.