Over ons

Bij Lastek zit je bij een familiebedrijf in volle vaart, met een rijke geschiedenis en een mooie toekomst. Anno 2022-2023 is een boeiende periode met veel verandering: nieuwe afdelingen, nieuwe functies en nieuwe collega's. Kom ook jij mee de toekomst regisseren? 

 

 

Prima stek om te werken en je goed te voelen 

 

Een aangename werksfeer
Denk aan toffe collega's die elkaar allemaal kennen, eettafels in het zonnetje, een HR-afdeling die je in je kracht zet en bijschoolt waar nodig. 

 

Menselijk
Denk aan ruimte om te groeien, om bij te leren, om zelf ideeën aan te brengen, ... Maar ook ruimte om fouten te maken: niemand is perfect, fouten gebeuren en die gebruiken we als leerproces.

 

Doorgroeikansen
In 2022 koos onze adviseur binnendienst voor een uitdaging ‘op de baan’. Een account manager werd R&D-manager. En een ervaren manager startte een gloednieuwe afdeling op. Eén voor één succesvol doorgegroeide collega's. 

 

Korte communicatielijnen
We zijn een familiebedrijf, waarbij iedereen met iedereen praat, spart en grapt. Ook de CEO.

 

Gezonde work-life balance
Niet iedereen zit in dezelfde situatie. Waar mogelijk maken we flexibele overeenkomsten. Variëren tussen thuiswerk en kantoorwerk is allang ingeburgerd bij functies die zich daartoe lenen. 

 

Je telt echt mee
Bij Lastek is niemand een nummer. Iedereen wordt met respect behandeld en we houden rekening met ieders’ persoonlijkheid.

 

We hebben mensen nodig die zich daarin goed voelen. Jij bijvoorbeeld!

 

 

 "Ik werk nu 9 maanden bij Lastek: wat een toffe, gepassioneerde bende! Hier werken, dat is kansen krijgen, in je sterktes gezet worden én collegialiteit. Ik voel me hier als een visje in het water. Nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing!"
Caren Vervaeke Marketing Officer

Bij Lastek is de volgende vacature beschikbaar: