Over ons

De nationale federatie van liberale Mutualen is de paraplu van de liberale ziekenfondsen. De liberale gezondheids fondsen en hun nationale federatie zijn in de zorg voor ziektekostenverzekeringen en uitkeringen. Deze sector bestaat uit twee delen: de medische zorgsector, die de vergoeding van gezondheids-en paramedische kosten afhandelt.
De sector benefits, die een vervangend inkomen biedt voor arbeidsongeschiktheid en zwangerschap en bevalling (zwangerschaps-, vaderschaps-en adoptie-en verpleeg pauzes).

Omdat ziektekostenverzekeringen en uitkeringen niet alle kosten dekken, bieden onze ziektekostenverzekeringen ook andere voordelen en diensten als onderdeel van hun complementaire diensten. Voorbeelden van diensten die wij aanbieden zijn onder meer borstvoedings premies, orthodontische procedures, Endoscopische apparatuur, alternatieve geneeswijzen en rust-en herstel verblijven.

Onze liberale ziekenfondsen bieden ook juridische en sociale bijstand. Daarnaast bevordert onze gezondheidsbevorderende dienst een gezonde levensstijl voor al onze leden.

Bij Landsbond van Liberale Mutualiteiten zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen