Over ons

Lab9, a division of Online Grafics, is vooral gespecialiseerd in het aanreiken van digitale oplossingen, die alle grafische productieschakels vereenvoudigen, verbeteren, versnellen en op elkaar afstemmen.

Lab9, gevestigd in Kortrijk en met 35 medewerkers is een belangrijke speler op de Belgische grafische communicatie markt. Onze klanten zijn o.a. drukkerijen, uitgeverijen, reclamebureaus, fotografen, PrePress bedrijven en Brand Owners. 

De sterke groei van Apple in scholen en de zakelijke markt zorgde voor de opstart van Lab9 Education en Lab9 Business in 2012.

Lab9 Stores bvba, een divisie van Online Grafics, is een belangrijke Apple Premium Reseller die zich richt naar bedrijven en vooral actief is met IT oplossingen in de communicatie markt. Deze Apple Retail afdeling richt zich vooral naar de consument. Momenteel zijn er 5 winkelpunten (Kortrijk, Ieper, Roeselare, Aalst en Brugge) waar samen 28 mensen actief zijn.

Onze klanten hebben behoefte aan moderne IT-oplossingen met als basis Apple & Adobe software. Om hun grafische productieprocessen af te stellen op de noden van de markt, biedt Lab9 hiervoor diverse oplossingen zoals desktop publishing, web- & tablet publishing, color management, computer to plate, digitaal drukken, groot formaat printen en IT-infrastructuur (netwerken, servers, back-systemen, raidoplossingen, etc.).