Over ons

Katholiek Onderwijs Vlaanderen is de ledenvereniging en netwerkorganisatie van de besturen en hun katholieke (hoge)scholen, internaten, centra en universiteit in Vlaanderen en Brussel.  

We ondersteunen al onze onderwijsinstellingen bij de realisatie van het pedagogisch project van de katholieke dialoogschool. Vanuit de christelijke traditie waarin de school staat en in gesprek met haar omgeving, wil een katholieke dialoogschool een oefenplaats zijn voor een (samen)leven in een wereld die gekenmerkt is door diversiteit

Wij vertegenwoordigen daarnaast onze leden op diverse fora, komen op voor hun belangen en ondersteunen hen bij pedagogisch-didactische, juridische, administratieve en bestuurlijke vragen. We begeleiden onze meer dan 2 400 onderwijsinstellingen bij de verdere uitbouw van kwaliteitsvol onderwijs. Samen werken we aan genereus ambitieus onderwijs voor élke leerling. 

Katholiek Onderwijs Vlaanderen is de grootste onderwijsspeler in Vlaanderen en bezielt met haar pedagogisch project meer dan 935 000 kinderen, jongeren en volwassenen. 

Neem zeker eens een kijkje op Instagram, LinkedIn, Facebook en Twitter.

Bij Katholiek onderwijs Vlaanderen is de volgende vacature beschikbaar: