Over ons

Jorion Philip-Seeds (www.jorion-philip-seeds.be) is één van de grootste zaadproducenten in België. Gegroeid vanuit Jorion enerzijds en Philip Seeds anderzijds, is het familiebedrijf Belgisch marktleider op vlak van onder andere graan-, gras- en maïszaden.

Met hoofdzetel in Frasnes-les-Anvaing (Henegouwen, vlot bereikbaar en dichtbij Kortrijk en Gent) is Jorion Philip-Seeds toonaangevend in de distributie en de vermeerdering van landbouwzaden. Het bedrijf is zowel actief in Vlaanderen als in Wallonië. De vijfde generatie nam de fakkel over en samen met het 36koppig team realiseert het bedrijf een omzetcijfer van 25 miljoen euro. In de klantenportefeuille zitten zo'n 300tal klanten (groothandelaars) aan wie Jorion Philip-Seeds een kwalitatieve klantenservice op langetermijn aanbiedt. Het bedrijf zet hierbij duurzaamheid en innovatie voorop, en blijft door de mooie groeicijfers jaarlijks investeren in diverse activiteiten.

Met oog op de toekomst, is Jorion Philip-Seeds op zoek naar een Marketing & Communication Specialist, een erg boeiende uitdaging voor iemand met liefde voor communicatie én landbouw.

Bij Jorion Philip-Seeds is de volgende vacature beschikbaar: