Over ons

Solutions30 Belgium is een dochter van Solutions30 SE, een beursgenoteerde onderneming met vestigingen in 5 Europese regio’s: Frankrijk, Benelux, Italië, Iberië en Duitsland. We zijn toonaangevend in het ontzorgen van onze klanten uit de Telecom sector en we bieden vandaag werk aan een 450-tal gemotiveerde medewerkers in Benelux. Bovendien zijn we sterk groeiend en hebben we een onafgebroken ‘double digit’ groei sinds de oprichting in 2006.

Binnen ons gaan we altijd voor “the extra mile”. Wij geloven sterk in het feit dat je als Telecom technieker van onschatbare waarde bent. Jij hebt als geen ander impact om mensen dichter bij elkaar te brengen. Als Telecomtechnieker ben je namelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren en installeren van telefonie-, tv- en internetinstallaties bij particulieren en KMO's in je eigen regio.

Heb je nog niet de nodige kennis, geen probleem. We hebben een eigen Academy waar we je de nodige skills zullen aanleren, zodat je vol vertrouwen de baan op kan en mensen kan helpen op een professionele en deskundige manier.

Bij Solutions30 Belgium zijn de volgende 29 vacatures beschikbaar: