Over ons

James Walker Benelux (www.jameswalker.biz) is een dochteronderneming van James Walker Group Ltd. In ons 134-jarige bestaan zijn we uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande producenten op het gebied van afdichtingen. Binnen de Benelux geven meer dan 100 werknemers, verspreid over 4 vestigingen, dagelijks het beste van zichzelf om hun klanten een optimale service te verlenen. In Nederland heeft James Walker een vestiging in Oud-Beijerland (Zuid-Holland) en in Belgie drie vestigen namelijk; Wilrijk, Wachtebeke en Naninne.
Naast de verkoop van afdichtingen heeft James Walker Benelux service afdelingen voor de revisie van mechanical seals, het snijden van vlakke dichtingen en de productie van semi-metaal pakkingen.
De producten en diensten bevinden zich, kwalitatief gezien, in het bovenste segment van de markt.
Ons geheim
Het geheim van James Walker ligt bij de mensen die binnen onze organisatie werkzaam zijn. Zij maken het verschil met andere bedrijven. Onze medewerkers delen de compassie voor het verlenen van service aan onze klanten. James Walker hecht veel waarde en belang aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wij verrichten elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek, met dit jaar een stijging naar een score van maar liefst 84,1%! Om dit te waarborgen en te verbeteren houdt James Walker vast aan haar kernwaarden:

  • Build great relationships; Wederzijds respect en bouwen aan duurzame relaties.
  • Know your stuff; Wees een expert in alles wat je doet, excelleer in je werk.
  • Make a difference; Maak het verschil, elke klant is uniek, bied service op maat.
  • Get things done; Zorg dat je je belofte nakomt en geef het beste van jezelf.
  • Change for better; Inspireer anderen met jouw manier van werken, innoveer en wees creatief. Stel jezelf de vraag: ‘is dit het beste dat ik kan bieden’?

Bij James Walker Benelux zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden