Over ons

Over ons

Jaguar Land Rover Asse is een groeiend familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw bestaat. Als grootste concessie in de Benelux stellen wij bijna 50 werknemers te werk.

Bij ons kan je terecht zowel voor (na)verkoop van de nieuwste modellen als voor tweedehandswagens met het Approved label.

In ons ruim, goed uitgerust atelier met een grote voorraad aan onderdelen en in onze carrosserieafdeling zorgen meer dan tien goed opgeleide medewerkers voor het onderhoud en reparaties.

Bedrijfscultuur

Ons bedrijf telt verschillende afdelingen die zich elk toespitsen op een specifiek deel van de activiteiten. Zo is er het verkoopteam met sales en administratie. Daarnaast is er de service afdeling met zowel receptie, magazijn en atelier. Wij beschikken ook over een eigen carrosserie afdeling.

Een open en transparante communicatie tussen teams en medewerkers is cruciaal om elke klant het service niveau te bieden dat hij verwacht. Bovendien appreciëren we het als onze medewerkers zelf het initiatief nemen om de klantervaring te optimaliseren.

Het Jaguar Land Rover Asse team bestaat uit een mix van jong en oud die regelmatig vrijblijvend kan genieten van onze eigen after work. Daarnaast organiseren wij elk jaar een teambuilding activiteit.

Bedrijfsvoordelen

  • Marktconforme lonen
  • Externe opleidingen die door de automerken zelf gegeven worden, (na)verkoopstraining of online trainingen
  • Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto via de E40 of de N9

Bij Jaguar Land Rover Asse is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen