Over ons

Omwille van het coronavirus en de maatregelen die daarrond werden genomen, is het op dit moment niet mogelijk om fysieke sollicitatiegesprekken in te plannen. Solliciteren blijft wel mogelijk en de gesprekken gaan zoveel mogelijk online door.

HR Rail is de juridische werkgever van het personeel van de Belgische spoorwegen, waarvan het merendeel aan de slag is bij NMBS en Infrabel. Vanuit onze rol als integrale dienstverlener streven we naar een maximale ondersteuning van de spoorbedrijven en -medewerkers en dit op vlak van tal van HR-processen: selectie en aanwerving, loopbaan en interne mobiliteit, transversale opleidingen, gezondheid en welzijn op het werk, juridisch advies, sociaal overleg en sociale dienstverlening.

Health4Rail overkoepelt de medische en preventiediensten binnen HR Rail en vormt het unieke aanspreekpunt en centrale partner betreffende gezondheid en welzijn op het werk binnen de Belgische Spoorwegen. De kernopdracht van Health4Rail bestaat er in om de verschillende entiteiten dagelijks bij te staan in de uitvoering van hun gezondheids- en welzijnsbeleid.

Wil jij alvast een kijkje nemen in je nieuwe werkomgeving? Bekijk onze virtual tours van de technische ateliers:
Oostende
Mechelen
Melle

Bij HR Rail zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar: