Over ons

HFMtalentindex is in 1997 opgericht en richt zich op Talent Assessment, Talent Development, Talent Performance en Talent Analytics. HFMtalentindex biedt bedrijven een online assessment platform aan, waar Learning Agility een belangrijke pijler in is.
 
Momenteel maken ongeveer 300 bedrijven gebruik van de HFM online diensten en voert het bedrijf meer dan 300.000 assessments uit op jaarbasis. De klanten zijn over het algemeen multinationals uit verschillende branches, en zijn sterk vertegenwoordigd in de volgende sectoren: financiële dienstverlening, energie, offshore, bouw, accountancy en de uitzendbranche.
 
De USPs van HFMtalentindex zijn de praktisch geïntegreerde rapporten, het brede portefeuille van tools voor de ‘candidate journey’ (selectie, ontwikkeling, teams), heldere dashboards met talent analytics en het marktleiderschap op gebied van Learning Agility.    
 
Bij HFMtalentindex werken er momenteel meer dan 30 mensen op het Nederlands hoofdkantoor in Amsterdam, en 10 mensen op de kantoren in Zuid-Afrika. De organisatie bestaat uit de volgende afdelingen: Marketing, Sales, Development, Accountmanagement, Accountsupport, Projecten, R&D, Management & Office Support en Audit. Deze afdelingen rapporteren aan de Algemeen Directeur Koen Hofkes.
 
De cultuur van HFMtalentindex laat zich omschrijven als prettig, informeel, resultaatgericht en open. In alles dat wordt gedaan draait het om content: deze moet perfect zijn. HFMtalentindex omarmt innovatie en nieuwe technologieën, onder meer door het steeds verbeteren van de online producten. Bij HFMtalentindex werkt een betrokken groep mensen, die loyaal, nuchter en sociaal is, doelgericht te werk gaat en waarbij het draait om zowel de klanten als om het uiteindelijke resultaat. Wat voor iedereen bij HFMtalentindex geldt, is dat men de ruimte krijgt om werk naar zich toe te trekken en om zelf kansen te creëren en benutten.
 
HFMtalentindex is in Nederland een leider op het gebied van online assessments, en de aankomende jaren wil het bedrijf internationaal opschalen waarbij als eerste de Zuid-Afrikaanse markt wordt ontwikkeld. In dat kader zoekt men dan ook de Director Belgium om de Belgische markt te ontwikkelen en zo een Belgische organisatie uit te bouwen.

Bij HFMtalentindex zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen