Over ons

Vzw Amate is een groep van vijf woonzorgcentra, gelegen in de provincie Antwerpen. Door onze oorsprong uit de zustercongregaties hebben wij een lange zorgtraditie die zich richt op ouderenzorg en personen met dementie.

Iedere zorgcampus van Amate biedt een nieuwe, warme, veilige en comfortabele thuis aan zij die wat meer ondersteuning nodig hebben. Wij bieden kwaliteitsvolle dienstverlening om onze missie ‘wonen, leven, genieten zonder zorgen’ te waarborgen.

Omdat we bij Amate beseffen dat niets belangrijker is dan een warme thuis, willen we die ook elke dag kunnen aanbieden. Genieten is je leven in eigen handen kunnen houden en daar willen we graag aan meehelpen.

De medewerkers van Amate staan met hart en ziel klaar om jou elke dag te ondersteunen en zo een meer dan alleen maar comfortabele woonomgeving en goede zorgen aan te bieden.

Naast de woonzorgcentra maken eveneens de Beata Kinderdagverblijven deel uit van Amate. 

 

https://www.amate.be/  |  https://beatakinderdagverblijven.be/ 

 

Het Gouden Anker ...

Groene oase in een bruisende buurt

Het moderne gebouw van Het Gouden Anker, vlakbij de jachthaven van het Kempisch Dok, telt verschillende ruime maar vooral gezellige wooneenheden. Het MAS, het Ballet van Vlaanderen, de Leien en de Schelde bevinden zich op wandelafstand en onze private tuin creëert een groene oase in de bruisende omgeving van ’t Eilandje in Antwerpen.

  • 90 lichtrijke en knusse eenpersoonskamers
  • 23 ruime en moderne assistentiewoningen met gemeenschappelijke ontmoetingsruimte
  • Aangepaste afdeling voor bewoners met dementie, met eigen terras

Bij Het Gouden Anker zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar: