Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Pensioen
Vakantiegeld

Over ons

Hans Anders is al sinds enige tijd een begrip in België. Met meer dan 130 vestigingen verspreid over Vlaanderen, Wallonië en Brussel, is Hans Anders in meer 35 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en goedkoopste optiekketen van België. De dynamische retailorganisatie is gestart in 1982 met zijn eerste winkel in Nederland en vervolgens in 1983 met zijn eerste winkel in België.
 
Wie bij Hans Anders werkt, geeft het voordeel aan de klant. Als Hans Anders medewerker bied je onze klanten kwaliteit voor een scherpe prijs. Dat wil zeggen dat onze (zonne)brillen, lenzen en hoortoestellen niet alleen goed zijn, maar ook voordelig! Met moderne producten, lage prijzen en een breed assortiment blijf je onze klanten verrassen. Hans Anders is vernieuwend en ons assortiment is helemaal up tot date. Van jong tot oud want Hans Anders is er voor iedereen.
 
Waar staan wij voor
Omdat we te veel betalen te makkelijk aanvaarden. Omdat kwaliteit zogezegd duur moet zijn. Daarom moet het anders. Willen we ijveren voor eerlijke prijzen. Voor meer kwaliteit voor minder geld. Zodat onze klanten krijgen waar ze recht op hebben: goed zien, goed horen en er goed uitzien. 
 
We zijn eerlijk en duidelijk naar onze klanten, maar ook naar onze collega’s. Wij zetten de toon en alles wat we bij Hans Anders doen, doen we op onze eigen manier. Dat maakt werken bij Hans Anders zo bijzonder! Ja. Het kan anders.
 
Jouw toekomst bij Hans Anders kan ook anders …
Hans Anders ziet jouw toekomst helder. Hans Anders heeft haar eigen opleidingscentrum met haar eigen opleiders. Je krijgt samen met je collega’s les van ervaren opleiders! Voor de functies van verkoper tot vestigingsmanager, in refractie of lenzen, Hans Anders heeft opleidingen voor elke medewerker. We maken naast ons interne opleidingscentrum ook gebruik van diverse externe opleidingen.