Over ons

Woonzorggroep GVO (GastVrij Omgeven) biedt een breed en deskundig aanbod aan van woon-, leef- en zorgoplossingen in ouderenzorg in West-Vlaanderen. Verspreid over de provincie bevinden zich 10 woonzorgcentra die zich kenmerken door een traditie van gastvrijheid en zorg-ethisch handelen waarin waardigheid en kwaliteit van leven centraal staan. 

Als Woonzorggroep kunnen wij voor onze voorzieningen een toegevoegde waarde betekenen door veranderingen op te pikken, te vertalen en te optimaliseren, bijv. op vlak van HRM en algemene (personeels)administratie, zorgethiek en zingeving, financieel beleid, bouwprojecten, preventie en welzijn en operationele opdrachten. 

Hierbij houden we rekening met de authenticiteit van elke voorziening en hun regionale accenten. 

De 10 woonzorgcentra zijn: Sint Elisabeth (Oostende), Maria ter Ruste (Zwevezele), Amphora (Wingene, in samenwerking met Gemeente Wingene ), De Zonnewende (Meulebeke, in samenwerking met Gemeente Meulebeke ), Samen ( campus Wakken), Samen ( campus Tielt ), Sint Vincentius (Kortrijk), Sint Jozef (Moorsele), Sint Anna (Bulskamp) en Zorg en Welzijn Zedelgem (Zedelgem in samenwerking met Gemeente Zedelgem en Familiehulp). 

Daarnaast is er ook een nauwe samenwerking met Mensa (Meulebeke) voor maaltijdzorg en bevindt het hoofdkwartier van Woonzorggroep GVO zich op ’t Hoge in Kortrijk.

Bij GVO zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: