Over ons

De Groep Dilbeek bestaat uit gemeente, OCMW, twee vzw’s in de sport- en cultuursector, politie Dilbeek, het gemeentelijk onderwijs en de vzw Gemeentelijke Kinderopvang Dilbeek.

Meer dan 500 enthousiaste medewerkers zetten zich dagelijks in voor de regie en organisatie van Wonen & Ondernemen, Burgerzaken, Openbare Ruimte, Welzijn, Onderwijs, Veiligheid, Ondersteunende diensten en Vrije Tijd.

Dilbeek vanuit een klantgerichte visie verder leiden naar een organisatiestructuur, gekenmerkt door beheersbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en innovatievermogen, met oog voor kwaliteit van de arbeid. De reductie van de complexiteit en de vergroting van de beheersbaarheid is daarbij het primaire doel.
Het waardenkaderis ons kompas in de dagelijkse werking met elkaar en onze klanten: betrokken, efficiënt, (doel)gericht, respectvol, integer, positief.

De Groep Dilbeek heeft als missie een aangename, veilige en duurzame leefomgeving te bouwen en een creatieve en zorgzame samenleving te vormen; mensen te verbinden, kansen te geven en verantwoordelijkheid laten nemen.
 

Bij Groep Dilbeek zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen