Waarom onze organisatie

Het uurrooster laat een vierdaagse werkweek toe
Mooi startloon en reële doorgroeimogelijkheden
Elk van de 18 keuringsstations heeft een eigen minibedrijfscultuur: goed voor een fijne werksfeer

Wij bieden

Aantrekkelijke verloning
4 dagen werkweek
Groepsverzekering

Over ons

Groep Autoveiligheid is erkend door de Overheid voor het uitvoeren van de keuring van voertuigen en het afnemen van de examens voor het rijbewijs.

Verspreid over 18 keuringsstations en 6 examencentra in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant zijn dagelijks een 700-tal medewerkers actief om onze klanten op een professionele en klantvriendelijke wijze te helpen, met bijzondere aandacht voor de verkeersveiligheid.

U vindt bij ons werk in eigen streek in één van onze keuringstations te Antwerpen-Noorderlaan, Brasschaat, Deurne, Geel, Hoboken, Heist-op-den-Berg, Kontich, Malle, Mechelen, Turnhout, Willebroek, Alken, As, Hechtel-Eksel, Heers, Diest, Rotselaar of Tienen.

Of in in één van onze examencentra te  Geel, Deurne, Kontich, Alken, Bree of Haasrode 

 



Onze waarden

Verkeersveiligheid
De technische staat van het wagenpark is van het allergrootste belang voor de veiligheid van bestuurders, passagiers en andere weggebruikers.
Consumentenbescherming
Keuring bij verkoop van voertuig op de tweedehandsmarkt moet voldoende garanties bieden aan de kopers wat de conformiteit, stand van de kilometerteller (uitreiken Car-Pass) en technische staat betreft
Milieu
Specifieke testen en controles op vlak van uitstoot van voertuigen tijdens de keuring, worden voertuigen met te vervuilende emissies gedetecteerd.
Klantgericht
Je staat altijd nauw in contact met klanten, dus persoonlijke vaardigheden zijn naast technische kennis, klantvriendelijkheid - én onpartijdigheid – echt cruciaal.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Graag ontvangen we van iedere kandidaat een CV, motivatiebrief en kopie van het hoogst behaalde diploma.
Telefonische screening
Na ontvangst van je CV, motivatiebrief en diploma bellen we je graag even op om alles kort te overlopen.
Eerste interview
Graag nodigen we geschikte kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek op onze hoofdzetel te Geel.