Over ons

                             

Greenyard Prepared Belgium het voormalige Noliko, gevestigd in Bree behoort tot de Greenyard groep, een globale marktleider in de voedingssector. Het bedrijf mag Europa's toonaangevende retailers tot zijn klantenkring rekenen. We leveren efficiënte en duurzame oplossingen aan klanten en leveranciers met hoogwaardige producten, toonaangevende innovaties en uitmuntende service. Ons productgamma bestaat o.a uit soepen, sauzen, kant- en klare maaltijden,…

Bij Greenyard Prepared is het aangenaam werken. We gaan voor kwaliteit en dat op alle gebieden. Zo investeren we in innovatie die direct en indirect te maken heeft met onze hoofdactiviteit.
Het welzijn van onze medewerkers staat voorop. We streven naar een open communicatie - cultuur. Zo staan we open voor de verbetervoorstellen van onze mensen en werken we actief aan de ontwikkeling van elke werknemer. De voedingssector is non-stop in beweging waardoor ons bedrijf steeds verder blijft groeien.



Iedereen gaat vriendelijk met elkaar om en doet z'n werk echt graag. Je mening geven wordt hier geapprecieerd, daar hou ik van.
Bert Craeghs
Bert Craeghs Project Engineer Convenience Food