Over ons

De gemeente Boutersem is een moderne, landelijke gemeente waar het aangenaam is om op te groeien, te leven, te wonen en te werken, in een gezonde omgeving.  De gemeente wil zich op een duurzame manier verder ontwikkelen en een kwaliteitsvolle dienstverlening aanbieden, eventueel in samenwerking met andere gemeenten en instanties zo dit een meerwaarde biedt.
Het gemeentebstuur wil:

  • onze inwoners op een snelle, correcte en vriendelijke manier te informeren en verder te helpen.In overleg met onze inwoners zijn wij steeds op zoek naar het beter afstemmen van onze dienstverlening met respect voor de diversiteit van onze gemeenschap.
  • een goede samenwerking met en tussen de medewerkers. Dit vereist een open en duidelijke communicatie. Wij willen kwalitatieve medewerkers aanwerven en hen de mogelijkheid geven om zich voordurend bij te scholen zodat zij de afgesproken doelstellingen kunnen waarmaken.
  • een efficiënt beheer van de schaarse middelen op een sociaal rechtvaardige, ecologische en economische manier. De duurzame ontwikkeling moet zich in alle beleidsaspecten doorzetten.

Bij Gemeente Boutersem zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden