Over ons

Fullwood nv
Fullwood nv is de invoerder voor de Fullwood Packo melkmachines en melkkoeltank in België. We werken met een vast dealernetwerk van 11 zelfstandige agenten vespreid over België. Deze verzorgen een 24/24h service die zijn gelijke niet kent. Als onderdeel van de Fullwood Groep houd Fullwood nv er aan om een nauw contact te hebben met de dealers en eindklanten. Op die manier is het mogelijk om snel in te spelen op de noden in de markt.
Een woordje uitleg over Fullwood en de Fullwood Groep
Fullwood is een toonaangevend merk in het ontwerpen en de constructie van melksystemen. Wereldwijd bekend, maar onder private eigendom, levert Fullwood al meer dan zeventig jaar de meest uiteenlopende oplossingen voor de zuivelindustrie, van traditionele visgraat melkstallen, zij-aan-zij melkinstallaties of draaistallen tot aan de geavanceerde technologie van de melkrobots.
Met een volledig assortiment van melksystemen en management tools, heeft Fullwood melkveehouders in meer dan tachtig landen geholpen om de productiviteit en winstgevendheid van hun zuivelbedrijven te maximaliseren.
De Fullwood Group, die Fullwood Ltd,  Fullwood nv, Fullwood Packo SAS, Fullwood CS en Farm Services Ltd omvat, is een onderdeel van Pindustry. De beleggingsmaatschappij van de Verder Groep heeft een personeelsbestand van 1600 mensen verdeeld over 50 bedrijven in 25 landen. Ons zusterbedrijf Packo Inox en haar operationele units zijn ook onderdeel van de Verder Groep. Eerder verbonden onder de merknaam Fullwood Packo, zullen de groep Fullwood en Packo Inox nauw blijven samenwerken om wereldwijd hun steun aan de zuivelproducenten te bieden.

Bij Fullwood Packo is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen