Over ons

Gegroeid vanuit een eenmansbedrijf in verhuur van audiovisueel materiaal is Fol Sound & Vision uitgegroeid tot een sterke en vooral diverse speler in de audiovisuele branche. Onze activiteiten omvatten een verkoopafdeling voor zowel B2B audiovisuele projecten (voor retail, overheid, industrie, hotel…) als  hifi producten aan particulieren en een verhuurafdeling (van professionele audio , licht en video voor events en particulieren) .
 
Onze B2B AV-projecten zijn heel divers, gaande van horeca en winkels, tot vergader- en conferentiezalen, hotels, wellness en zelfs voetbalstadia. Onze oplossingen zijn dat ook, gaande van audio, videoprojectie, wireless presentation, digitiale signage, conferentieoplossingen en dit alles vaak centraal gestuurd.
 
Wij hechten veel belang aan een aangename werksfeer in een familiale omgeving en zoeken een medewerker die onze passie en waarden, zijnde professionalisme, kwaliteit en betrouwbare diensten, mee wil helpen uitdragen en zo ons team wil versterken en ons bedrijf wil mee helpen uitbouwen.
 
Enkele projecten waar wij trots op zijn: Koning Baudewijnstadium, Trade Mart Brussels, Vandervalk Hotels,...
 

Bij FLS bvba zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen